Hoe vraag ik een tekening aan ? 

U kunt uw aanvraag mailen via  de contactpagina of U stelt Uw vraag via

amandabrinkerink@gmail.com of u belt met Amanda Brinkerink.

 

Hoe verstuur ik de foto's ? 

Als antwoord op uw aanvraag ontvangt u een mail met daarin uw opdracht, de dag dat de tekening klaar is en de totaalkosten. Mocht u de opdracht willen bevestigen, dan kunt u op dat moment ( samen met uw reactie ) uw foto's als bijlage bij de mail meesturen. 

 

Wanneer vindt de betaling plaats ? 

Op de dag dat de tekening klaar is, ontvangt u een foto van het eindresultaat en de factuur met betalingsgegevens, na uw goedkeuring vindt de betaling plaats en wordt de tekening, na ontvangst van de betaling, per aangetekende post naar u verzonden. 

 

Hoe gaat de verzending ? 

Elke tekening wordt na goedkeuring en betaling verpakt in een stevige map/koker en aangetekend verstuurd via TNT-pakketdienst a 8,60 . 

 

Ik kom uit België, kan ik van hieruit ook een portret laten tekenen ? 

Ja, het is uiteraard ook mogelijk om een tekening aan te vragen als u niet uit Nederland komt; op de factuur staan de gegevens die u nodig heeft om te betalen vanuit het buitenland en de tekening wordt verzonden met de internationale pakketservice ( Priority ) van TNT-post à 14,30.

 

Met welke materialen wordt een zwart-wit tekening gemaakt ? 

Ik werk met grafietpotlood en olieverf (drybrush techniek), dus niet met houtskool.  De tekening wordt gemaakt op zuurvrij (aquarel) papier ( vergeelt niet ). Al mijn werken worden ter bescherming afgewerkt met een fixeerspray.

 

Ik wil graag een tekening van mijn 4 kinderen laten maken, moeten ze daarvoor op èèn foto staan ? 

Nee, ik kan van afzonderlijke foto's in overleg een compositie maken, zodat het lijkt alsof ze samen geposeerd hebben !

 

Ik zou graag een portrettekening willen laten maken, maar wat als ik nu toch niet helemaal

tevreden ben over het eindresultaat ? 

Dat kan, U kent de getekende persoon immers het best ! Daarom stuur ik vooraf altijd een duidelijke foto van het eindresultaat, zodat de tekening altijd nog aangepast kan worden.

 

Kan ik ook van een pasfoto een tekening laten maken ? 

Ja, in principe is het mogelijk om van iedere foto een tekening te maken en een pasfoto heeft juist vaak een hoge resolutie en is dus zeer geschikt om te tekenen ! Uiteraard geldt hierbij; hoe duidelijker de foto, hoe mooier de tekening ! 

 

Ik heb alleen een originele foto ( niet digitaal ) , hoe gaat dat nu ? 

Als u geen scanner hebt om deze in te scannen, kunt u hem gewoon via de post versturen, waarna ik hem scan en een kopie uitprint. Deze kopie gebruik ik dan om na te tekenen, zodat ik de originele foto onbeschadigd, samen met de tekening, weer kan terugsturen !